Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă din accidentul rutier de marţi, spune un polițist

www.libertatea.ro
Tiger Woods

Tiger Woods a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă din accidentul rutier de marţi, a apreciat primul poliţist sosit la faţa locului, potrivit news.ro.

"Maşina condusă - un SUV de lux - şi faptul că avea centura de siguranţă au contribuit la salvarea vieţii lui", a declarat poliţistul Carlos Gonzalez.

El a mai spus că porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul era una în coborâre, cu multe curbe.

De asemenea, acesta a mai spus că nu există "nicio dovadă" că Tiger Woods s-ar fi aflat sub influenţa vreunei substanţe interzise la momentul accidentului.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost internat în spital după un accident de maşină suferit, marţi, în apropiere de Los Angeles.

"Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul în această dimineaţă, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare", a declarat agentul său, Mark Steinberg.

Acesta a precizat că Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Maşina a suferit avarii grave "după ce s-a răsturnat, fără ca niciun alt vehicul să pară implicat în accident", se arată într-un comunicat al poliţiei. Jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani a trebuit să fie extras din maşină de către pompieri care au folosit echipamente de descarcerare,

După ce a fost scos din epava autovehiculului, Tiger Woods a fost dus la un spital din apropiere cu o ambulanţă, au precizat autorităţile care investighează accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.