Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TikTok.com a devenit cel mai popular domeniu web

rollingstone.com
TikTok

TikTok a depăşit, în ultimele luni ale anului, domeniile unor companii precum Google şi Facebook, pentru a deveni cel mai vizitat domeniu web, informează News.ro.

Anul trecut, cele mai populare domenii web la nivel global au aparţinut, în ordine, de Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix şi Amazon. Acum, toate acestea au fost depăşite de TikTok.com.

Conform măsurătorilor făcute de Cloudflare, per ansamblu, TikTok.com a fost cel mai popular domeniu web în perioada august - decembrie 2021.

TikTok a început să cocheteze cu primul loc încă din luna februarie şi a continuat să o facă în lunile care au urmat. Însă, pe atunci, TikTok ajungea sporadic pe primul loc, câte o zi, după care era din nou depăşit.

Începând cu luna august, TikTok s-a aflat pe primul loc în topul domeniilor web la nivel global în majoritatea zilelor. Au existat şi perioade în care TikTok a făcut rocada cu Google, însă domeniul platformei sociale chinezeşti a dominat lupta.

Performanţa este cu atât mai notabilă pentru TikTok cu cât în dreptul Google sunt contorizate toate serviciile companiei care folosesc domeniul google.com, precum Maps, Photos, News şi altele.

În ceea ce priveşte strict platformele sociale, dincolo de performanţa TikTok, cea mai notabilă schimbare faţă de anul trecut este trecerea twitter.com pe locul 4, după ce a depăşit instagram.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.