Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoara - Un sri-lankez a murit după ce a evadat pe frânghie făcută din haine, din locuința unde era sechestrat de pakistanezi

Opinia Timisoarei
srilankez mort

Doi indivizi au fost reținuți, acuzați de trafic de migranți și lipsire de libertate, infracțiuni ce au dus la decesul unei persoane. Două persoane au fost ținute captive într-un apartament din Timișoara, legate și chinuite. Este vorba de doi srilankezi răpiți la rândul lor de pakistanezi care le-au promis că îi vor ajuta să ajungă în Ungaria.

După ce nu s-au înțeles la bani, pakistanezii i-au sechestrat pe cei doi într-un apartament din care aceștia au încercat să evadeze. Au improvizat o funie din haine, iar unul din cei doi srilankezi a ajuns cu ea jos, însă când amicul său a vrut să evadeze și el, funia s-a rupt, iar omul a murit. Scenele de groază s-au petrecut marți, în Timișoara.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș anunță, miercuri, că doi bărbați sunt acuzați de trafic de migranți și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei doi, în perioada 25 - 28 august a.c., au lipsit de libertate victimele S.L.D.C. și R.P.D.D.P., obligându-le să rămână într-un apartament din Timișoara, unde le-au adăpostit pentru a le trece ilegal frontiera României către Italia.

Victimele erau amenințate cu moartea dacă nu plătesc 5.000 euro pentru traficarea lor, lovite, legate cu mâinile la spate, cu căluș în gură și filmate în aceste poziții. Filmările au ajuns la persoane din anturajul victimelor în scopul obținerii de bani.

În cele din urmă, una dintre victime a coborât pe o frânghie improvizată de la fereastra dormitorului, însă a căzut și a murit, în timp ce cealaltă s-a refugiat în alt apartament.

Indivizii au fost reținuți pentru 24 ore, iar miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă a celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.