Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoreanul care şi-a omorât mama în bătaie a fost trimis în judecată

Politia Română
politia

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, joi, trimiterea în judecată a unui bărbat de 34 de ani, aflat în arest preventiv, pentru omor asupra mamei, pe care a lovit-o violent în cap şi la nivelul feţei.

Procurorii au reţinut că în data de 8 octombrie 2021, în jurul prânzului, în timp ce se afla la domiciliul său din Timişoara, inculpatul ar fi aplicat mamei sale multiple lovituri extrem de violente în cap şi la nivelul feţei, în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice deosebit de grave, care au condus la decesul imediat al acesteia, în incinta locuinţei, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis AGERPRES.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Surse judiciare informau, la data producerii omorului, că bărbatul s-a aflat mai mult timp sub tratament în Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, de unde tocmai fusese externat de către părinţi. Într-un exces de furie, acesta şi-ar fi atacat mama, lovind-o cu o bucată de lemn în cap, în mod repetat, apoi a fugit.

Femeia a fost descoperită într-o baltă de sânge de către soţul ei, care a sunat la 112. Echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au sosit la faţa locului, dar femeia nu a supravieţuit agresiunii. Infractorul a fost găsit de poliţişti după câteva ore, pe o stradă din apropierea Gării de Est din Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.