Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timothée Chalamet și Billie Eilish se numără printre co-preşedinţii galei Met

www.indiewire.com
Timothee Chalamet

Gala Met va avea anul acesta patru co-preşedinţi cu vârste sub 30 de ani: cântăreaţa Billie Eilish, actorul Timothée Chalamet, poeta Amanda Gorman şi jucătoarea profesionistă de tenis Naomi Osaka.

Organizat în mod tradiţional la începutul lunii mai, evenimentul a fost reprogramat în 13 septembrie, cu speranţa că restricţiile sanitare să fie ridicate. Ediţia 2020 a fost anulată din cauza pandemiei, scrie AFP.

Co-preşedinţii de onoare vor fi Anna Wintour, redactorul-şef Vogue care a făcut din gală un eveniment mondial, designerul Tom Ford şi Adam Mosseri, directorul Instagram, partener al seratei, scrie News.ro.

Niciunul dintre cei patru co-preşedinţi nu a participat încă la gala, organizată în mod obişnuit pentru a finanţa Costume Institute, entitate a Metropolitan Museum dedicată modei şi al cărei buget este independent de muzeu.

Obişnuit cu covorul roşu, franco-americanul Timothée Chalamet (25 de ani) a fost comentat pentru ţinutele sale, în special despre un costum cu flori de Alexander McQueen, purtat în octombrie 2018 la Londra, sau despre o salopetă brodată Louis Vuitton la ceremonia Globurilor de Aur 2019 de la Los Angeles.

Poeta afro-americană Amanda Gorman (23 de ani) a fost şi ea remarcată la ceremonia de învestire a preşedintelui american Joe Biden, unde a recitat poemul "The Hill We Climb", îmbrăcată într-o haină galbenă Prada.

Billie Eilish (19 ani) pare să fi făcut o schimbare estetică aşa cum se vede din fotografiile publicate în ultimul număr al ediţiei britanice a revistei Vogue, care a strâns milioane de "like-uri" pe contul de Instagram. Ea a pozat în ţinute mulate şi decoltate.

În ceea ce o priveşte pe Naomi Osaka (23 ani), a doua jucătoare în circuitul profesionist de tenis feminin, ea a devenit oficial ambasadoare Louis Vuitton. Ea a colaborat la o linie de genţi şi o alta de costume de baie.

Gala Met va avea loc în două etape, cu o primă recepţie pe 13 septembrie şi o alta pe 2 mai 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.