Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tineretul PRM are un nou lider

Corneliu Raul Folea sef PRM tineret

Conducerea Partidului România Mare (PRM) l-a numit miercuri, 7 septembrie, pe Corneliu Raul Folea în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Tineret al PRM. Numirea vine pe fondul schimbărilor pe care PRM le întreprinde, al căror obiectiv principal este acela de a aduce un suflu nou într-un partid patriotic national, cum este PRM, în care tinerii să joace un rol important.

“Partidul România Mare se reformează, se află în plin proces de consolidare şi pregătire a unei noi generaţii de politiceni, numirea d-lui Raul Folea fiind un prim pas important în această direcţie”, a declarat Prof. Adrian Popescu, preşedintele interimar al PRM, precizând că “PRM are în vedere că pe listele PRM, în perspectiva alegerilor generale din decembrie, cel puţin o treime vor fi persoane până în 35 de ani, ca un prim semnal spre tinerii care doresc să aibă un cuvânt de spus în ce priveşte viitorul lor.”

Transformarea în bine a clasei politice româneşti se poate face în primul rând prin aducerea tinerilor în zona decizională, prin încurajarea acestora să se implice în politică. Din păcate însa, în ultimii 25 de ani, clasa politică din România care s-a perindat la conducerea ţării a compromis, în special în rândul tinerilor, noţiunea de “politică”, acest concept fiind asociat acum mai mult cu furtul organizat şi mai puţin cu iubirea de ţară.

“Lehamitea care a cuprins de multă vreme societatea românească şi repulsia cu care politica este văzută de către omul simplu, în special de tineri, trebuie să rămână de domeniul trecutului şi noi vom lupta ca această paradigmă să dispară din conştiinţa societăţii româneşti”, a declarat prof. Adrian Popescu, adăugând că “tinerii au o uşa deschisă în PRM şi îi asigurăm că vocea lor va fi ascultată atâta vreme cât ei vin cu inima deschisă, iubesc România, şi nu vin cu gândul că din politică se vor îmbogăţi.”

Organizaţia de Tineret a PRM îşi propune să readucă în rândurile sale tinerii patrioţi, iubitori de ţară şi care, în prezent, nu îşi pot exprima temerile pe care le au în legatură cu viitorul lor. “Îmi doresc ca alături de noi să vină cât mai mulţi tineri şi, impreuna, să-i îndepărtăm pe aceia care, din politică, s-au îmbogăţit, fără să le pese de România”, a declarat Corneliu Raul Folea, preşedintele interimar al Organizaţiei de Tineret a PRM, precizând că “este o adevărată provocare pentru mine şi pentru PRM să putem aduce în inima românilor speranţa că vremea sacrificiilor este pe cale să apună. Avem dreptul la o viaţa bună, la prosperitate şi siguranţa zilei de mâine. Pentru ca acest lucru să devină realitate, este nevoie ca tinerii să se mobilizeze şi să înţeleagă ca numai prin implicare activă pot schimba în bine societatea în care trăim”

Despre Corneliu Raul Folea - Născut in anul 1980 la Câmpulung Muşcel, judetul Argeş, urmează cursurile şcolii normale Carol I şi ale Colegiului Dinicu Golescu. Ulterior, se stabileşte la București şi frecventează cursuri de administraţie publică în cadrul SNSPA.

A participat ca voluntar în cadrul mai multor organizaţii neguvernamentaele care militează pentru drepturile românilor din afara granițelor;

Pe fondul alegerilor prezidentiale din SUA 2012, a fost editorul corespondent al American Press Association.

În anul 2012 pune bazele unei edituri în Statele Unite ale Americii prin care lansează proiecte inedite pentru piața de carte, printre care amintim:

- o prima galerie de artă în format de carte electronica;

- înregistrarea unor autori contemporani români la librăria Congresului american;

- este invitat să le vorbească studenţilor americani din statul Vermont despre noile metode de publicare si distribuție a cărții la nivel global;

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.