Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tineri reținuți după ce au atacat angajata unei săli de jocuri din Craiova

catuse politie

Trei tineri au fost reținuți după ce joi dimineața au atacat o tânără de 21 de ani, angajată a unei săli de jocuri din Craiova, de unde intenționau să fure banii din încasări.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați joi dimineața de o tânără de 21 de ani, operator într-o sală de jocuri de noroc din Craiova, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi pus mâna la gură și ar fi încercat să o imobilizeze, cu scopul de a fura banii din încasări. Întrucât persoana necunoscută nu a reușit sustragerea banilor, aceasta a fugit de la fața locului.

Polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din Craiova, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind dus la poliție pentru audieri.

Din cercetări a rezultat că tânărul de 19 ani ar fi primit ajutorul altor doi tineri, de 21 și 24 de ani, ambii din Craiova, care i-ar fi furnizat informații despre locație, modul de supraveghere video al acesteia și i-ar fi asigurat paza, din apropierea locului faptei.

Totodată, tânărul de 19 ani este bănuit că în dimineața zilei de 20 august, i-ar fi smuls mână suma de 2.460 de lei unei alte angajate a unei săli de jocuri de noroc din Craiova. Acesta ar fi părăsit locul faptei cu ajutorul tânărului de 24 de ani.

Polițiștii i-au reținut pe cei trei tineri pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Vineri, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.