Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘTIREA ANULUI în sport: Au fost DESCALIFICATE din cursa pentru calificarea la Tokyo 2020, după ce au ajuns la linia de sosire ținându-se de mână

Sportivele din Marea Britanie, Jess Learmonth și Georgia Taylor Brown, au fost descalificate din cursa pentru calificarea la Tokyo 2020, după ce au ajuns la linia de sosire ținându-se de mână.

Inițial, Learmonth a fost declarată câștigătoare, la photo-finish, însă ulterior atât ea, cât și Taylor Brown au fost descalificate pentru că au încălcat o regulă a cursei, informează mediafax.ro.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Cele două sportive au depus o contestație, însă aceasta a fost respinsă. Astfel, sportiva Flora Duffy a fost declarată câștigătoare. Pe locul doi s-a clasat italianca Alice Betto, iar pe locul trei a urcat Vicky Holland, compatrioata celor două sportive descalificate.

Jess Learmonth s-a aflat în frunte, încă de la porțiunea de înot. Jess Learmonth și Georgia Taylor Brown au alergat una lângă cealaltă până la linia de sosire, încălcând regula 2.11.f a Uniunii Triatlonului Internațional care spune: ”Atleții care plănuiesc să ajungă la linia de sosire în același timp, când nu a fost făcut niciun efort să se departajeze timpii celor doi, vor fi descalificați”.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Porțiunea de alergare a cursei a fost redusă de la 10 km la 5 km, din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Organizatorii au montat corturi cu aer condiționat și pulverizatoare de apă pentru a combate căldura.

Vicky Holland, câștigătoarea locul trei, a declarat: ”Chiar îmi pare rău pentru Jess și pentru Georgia pentru că au făcut o cursă excepțională și cred că meritau primele două locuri. Nu știu cum Federația Britanică de Triatlon vor alege acum. Nu aș vrea să fiu în locul lor.”

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.