Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TNT difuzează din iulie serialul Xena: Prinţesa războinică

the list tv
xena

Producţia americană „Xena: Prinţesa războinică/ Xena: Warrior Princess”, cu Lucy Lawless în rol principal, se alătură, din luna iulie, serialelor clasice difuzate de TNT, arată News.ro.

Curajoasă prinţesă războinică cu formidabile abilităţi de luptă, Xena are un trecut întunecat şi se hotărăşte să se dedice binelui. Împreună cu Gabrielle, porneşte într-o călătorie prin lumea antică şi luptă împotriva unor zei şi dictatori nemiloşi.

Aventurile fantastice ale Xenei pot fi umărite pe TNT, în fiecare zi, de luni până vineri, la prânz.

Serialul a fost creat de Robert Tapert, scenarist, regizor şi producător, cu producătorii executivi R. J. Stewart, care a dezvoltat proiectul cu Tapert, şi Sam Raimi.

„Xena: Prinţesa războinică” a fost filmat în Noua Zeelandă şi a fost lansat în 1995. Criticii l-au apreciat, la fel şi publicul, serialul având o serioasă bază de fani. Despre Xena, văzută drept feministă, s-a spus că este un fenomen al culturii pop.

Câştigător al unui trofeu Primetime Emmy (pentru compoziţie muzicală - Joseph LoDuca) din şase nominalizări, serialul a fost difuzat până în 2001, având şase sezoane şi 134 de episoade.

Din distribuţie mai fac parte Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith şi Karl Urban.

Show-ul este un spin-off al serialului cvasi-mitologic „Hercules: The Legendary Journeys”, care este difuzat de asemenea de TNT de luni până vineri. Xena şi-a întrecut predecesorul, din punct de vedere al popularităţii.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Din grila postului fac parte şi „Magnum PI” şi „A-Team”, unele dintre cele mai populare producţii de televiziune din toate timpurile.

Cele patru seriale întregesc programul filmelor de top prezentate de postul de televiziune şi aduc în prim-plan aventuri pământeşti şi supranaturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.