Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tobă explică de ce a propus schimbarea conducerii „Doi și-un sfert”

Petre Toba

Decizia privind schimbarea conducerii Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne a fost luată în urma finalizării evaluării instituției, a explicat ministrul de Interne, Petre Tobă, cel care i-a propus premierului Dacian Cioloș demiterea a două din cele trei persoane din conducerea Departamentului.

„În urma finalizării evaluării am propus înlocuirea. (...) Doresc o conducere nouă, un suflu nou. (...) Obiectivul meu, și este și asumat în programul de guvernare, este creșterea gradului de siguranță al cetățeanului. Sunt lucruri care trebuie clarificate și îmbunătățite în cadrul DGIPI”, a declarat Petre Tobă.

Miercuri, 10 februarie, la propunerea ministrului de Interne Petre Tobă, premierul Dacian Cioloș I-a eliberat din funcție pe secretarul de stat Nicolae Gheorghe, șeful DGIPI,  dar și pe cei doi subsecretari de stat din conducerea instituției, Nelu Zămică și Radu Văduva. Radu Văduva a fost însă numit apoi secretar de stat în cadrul DGIPI, urmând să asigure conducerea instituției.

Citește și: Conducerea „Doi și-un sfert”, decapitată de Cioloș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.