Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tolontan scoate la iveală un contract controversat între Gabriela Firea și Gigi Becali

www.tolo.ro

Jurnalistul Cătălin Tolontan scoate la iveală un contract extrem de controversat încheiat, fără licitație, între Primăria Capitalei și FCSB. Practic, echipa patronată de Gigi Becali se ocupă cu mentenanța gazonului de pe Arena Națională, în schimb el are o deducere din chiria pe care o plătește pentru meciurile celor de la FCSB. Trebuie menționat faptul că Gigi Becali este nașul de cununie al Gabrielei Firea.

Citește și: SCANDAL MONSTRU între Robert Turcescu și Traian Băsescu: Cei doi și-au aruncat vorbe grele la Congresul PMP

Din noiembrie anul trecut şi până la finalul acestei luni, între Primăria Bucureştiului, condusă deGabriela Firea, şi clubul FCSB, patronat de fapt de Gigi Becali, a fost încheiată o înţelegere directă prin care clubul roş-albastru asigură mentenanţa gazonului de pe Arena Naţională, iar cheltuielile i se scad din chiria pe care o are de plătit meci de meci. Primăria nu a oferit Gazetei Sporturilor, care a realizat investigaţia, nicio explicaţie despre modul în care s-a făcut contractul, iar Valeriu Argăseală, semnatarul din partea FCSB, a precizat că "noi plătim toate costurile în limita a 30.000 de euro. Dacă apar cheltuieli mai mari nu mai e treaba noastră".

La rândul său, clubul lui Becali a încheiat un contract cu firma Cris Garden, devenită între timp Sports Fields SRL, care îi facturează FCSB-ului servicii de 30.000 de euro în lunile cu meciuri. Întreţinere gazon, tuşare, înlocuire brazde etc. În schimb, pentru baza de pregătire din Berceni a lui Becali, aceeaşi firmă, cere doar 12.000 de euro pentru cinci terenuri gazonate.

”Culmea aranjamentului, în octombrie 2017 Primăria îi oferă lui Cris Garden, printr-o procedură directă pe SEAP, mentenanța gazonului.

Dar doar pe o lună, luna octombrie.

Suma e de 28.000 de euro, la limita pragului de 30.000 dincolo de care e obligatorie licitația.

Iar apoi apare protocolul între Firea și clubul lui Becali, document care nu mai respectă nimic!

Mentenanța gazonului e făcută cadou către FCSB, dar, de fapt, de lucrat lucrează tot Cris”, arată Tolontan, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.