Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomac și Drulă pariază pe o mare lovitură electorală: 'Vom scoate România din ghearele baronilor vopsiţi cu mult roşu sau galben'

Radu Pop
Facebook
tomac drula usr pmp

Preşedinţii PMP şi USR, Eugen Tomac şi Cătălin Drulă, au fost sămbătă în Alba Iulia, de unde au dat „semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta”. Tomac a adăugat că anul viitor cele două partide, alături de Forța Dreptei, vor scoate România „din ghearele baronilor vopsiţi cu mult roşu sau galben”.

„În capitala Unirii tuturor românilor, am dat semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta! Sala plină astăzi la Alba Iulia. Suntem mulţi şi suntem puternici. Alături de preşedintele Cătălin Drulă, i-am asigurat pe colegii din PMP, USR şi Forţa Dreptei că avem curajul, determinarea şi voinţa necesare pentru a construi o alianţă politică de dreapta autentică. O alianţă care va reuni toate energiile pozitive din societatea românească sub acelaşi steag politic, pentru a apăra valorile în care cred românii cinstiţi şi patrioţi”, a scris Eugen Tomac, sâmbătă pe Facebook

El a mai spus că anul 2024 va fi „anul luptei între bine şi rău, anul în care vom alege între Est şi Vest, anul în care vom putea decide între stagnare şi evoluţie, anul în care vom scoate România din ghearele baronilor vopsiţi cu mult roşu sau galben”.

„Noi le vom reda românilor demnitatea definită de cele trei culori ce simbolizează unitatea şi dreptatea! Anul 2024 va fi anul Demnităţii şi Unităţii tuturor românilor de Dreapta!”, a completat liderul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.