Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, va cere o expertiză cu privire la banii pe care Gheorghe Dincă îi primea de la soție, din Italia

Inquam Photos / Octav Ganea
sotie dinca

Daniela Dincă, fiica monstrului din Caracal, a spus, duminică seara, la România TV, care erau sumele pe care soția criminalului i le trimitea din italia.

Fiica lui Dincă a precizat că mama îi trimitea, lunar, tatălui ei, sume cuprinse între 200 și 400 de euro. Asta pentru că, spune ea, monstrul din Caracal îimcerea acest lucru soției sale. Curios este însă faptul că Gheorghe Dincă a vândut mai multe terenuri în Caracal și avea în sonturi zeci de mii de euro.

Atac puternic al aviației israeliane în Siria. Au fost atacate ținte pentru a împiedica un atac al dronelor iraniene (armată)

Pe de altă parte, ca răspuns la ceea ce a declarat Daniela Dincă, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, una dintre cele două fete despre care criminalul a spus că le-a ucis, a spus că soția monstrului trimite mult mai mulți bani decât câștiga.

"Știu de sume de 1.000 de euro, iar ea câștiga 800 pe lună. Voi încerca să cer o expertiză, să vedem exact cum stă treaba", a spus Tonel Pop, la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.