Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Neașcu susține că nu a avut discuții privind preluarea portofoliului de la Justiție: Nu fac și nu am facut vreodată politică

adrian toni neacsu

Toni Neacșu susține că nu a avut discuții privind preluarea portofoliului de ministru al Justiției, menționând că nu face politicp.

"Dezmit categoric orice intenție sau discuție în legătură cu o astfel de posibilitate. Nu am cunoștință ca numele meu să fi fost folosit într-un astfel de context. Nu fac și nu am făcut vreodată politică.

Nu am să încurajez discuțiile care vizează o decizie pur politică și cu care nu am nimic de-a face, deși personal consider că d-ul Tudorel Toader are un mandant consistent și valoros cum de mult nu a mai fost la Ministerul Justiției. Deci, fake news, sau, cel puțin, pentru că nu cunosc sursele jurnalistului", informație eronată, a scris Toni Neacșu pe Facebook.

Precizarea vine in contextul in care surse de la varful PSD au precizat, pentru stiripesurse.ro, ca Toni Neacsu este una dintre variantele luate in calcul de coalitie pentru functia de ministru al Justitiei daca Tudorel Toader va fi remaniat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.