Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul celor mai puternice zodii. Merg prin viață cu încredere și determinare

ego.ro
zodii-zodie-zodiac

În lumea astrologiei, există semne zodiacale care se disting prin forța lor interioară și prin talentele lor ascunse. Aceștia sunt cei care își însușesc calități vitale ce le conferă încredere și determinare în parcursul lor prin viață.

Mihai Voropchievici, numerologul care a întocmit un clasament al zodiilor care domină tot horoscopul.

Topul celor mai puternice zodii

Scorpion este zodie profundă, pasională, cunoscută pentru capacitatea sa de a citi oamenii și de a rezolva situații.

Punctul său forte ascuns constă în puterea de regenerare și în capacitatea lui de a se ridica din cenușă cu o forță de neimaginat”, a zis Mihai Voropchievici.

Leu este cunoscut pentru carismă și încrederea în sine. Punctul său foarte ascuns este reprezentat de creativitatea și capacitatea de a inspira și de a conduce prin exemplu.

Leul poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, având o capacitatea incontestabilă de a transforma visurile în realitate”, a zis Mihai Voropchievici.

Balanță este echilibrul personificat. Puterea sa ascunsă constă în abilitatea de a găsi soluții echilibrate în absolut orice situație.

Nativii acestei zodii sunt diplomați și au capacitatea de a media și de a face compromisuri chiar și în cele mai dificile conflicte”, a zis Mihai Voropchievici.

Fecioara este meticuloasă, analitică, dar punctul său forte ascuns este capacitatea de a vedea detaliile și de a observa lucrurile care, pentru alții, în general trec neobservate.

Această zodie are un simț al observației foarte dezvoltat și poate identifica soluții și oportunități în cele mai mici detalii”, a zis Voropchievici.

Capricorn este recunoscut pentru perseverența și disciplina sa. Puterea sa ascunsă constă în capacitatea de a-și manifesta înțelepciunea și autoritatea în mod subtil și elegant.

Este o zodie care înțelege valoarea timpului și muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele. Este o sursă de inspirație pentru toți ceilalți din jur”, a mai spus Voropchievici la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.