Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOŢI membrii echipajului au murit în accidentul aviatic din Japonia

The Japan Times
avion prabusit, japan

Autorităţile nipone au confirmat marţi decesul tuturor celor patru membri ai echipajului avionului militar japonez dispărut luni de pe radare, transmite Kyodo, conform agerpres.

Echipele de salvare au descoperit cadavrele celor patru şi fragmente din aeronavă într-o regiune muntoasă din insula Hokkaido, în nordul arhipelagului nipon, a precizat Ministerul Apărării.

EXPLOZIE devastatoare în Rusia. Autorităţile sunt în ALERTĂ maximă - FOTO/VIDEO

Aeronava de recunoaştere LR-2 a dispărut de pe radare luni dimineaţa, la circa 20 de minute după decolarea de pe aeroportul Okadama din oraşul Sapporo. Avionul trebuia să ajungă pe aeroportul din Hakodate pentru a prelua un pacient, un medic şi alt specialist medical, dar la altitudinea de 900 de metri, în timp ce se pregătea să facă o aterizare de urgenţă din cauza ceţii, a pierdut contactul cu controlorii de la sol şi peste circa un minut a dispărut de pe radar. Biroul local de meteorologie lansase o avertizare de vânt puternic şi ceaţă densă pentru zona unde zbura aeronava.

LR-2 este un avion bimotor cu zece locuri, de producţie americană, iar în Japonia funcţionează în prezent opt aeronave LR-2 adaptate Forţelor terestre de autoapărare, echipate cu camere de supraveghere şi tărgi pentru transportul de pacienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.