Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toți românii din Marea Britanie sunt vizați! Ciolacu a discutat despre drepturile angajaților cu ambasadorul Marii Britanii: 'Drepturile trebuie protejate'

marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a discutat cu ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble. Discuțiile bilaterale au abordat teme precum drepturile muncitorilor români în regat, comunitate care măsoară după ultimele estimări aproximativ 400.000 de persoane.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

„Astăzi am avut o întâlnire cu Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, E.S. domnul Andrew Noble. L-am asigurat că UK este și rămâne, și după ieșirea din Uniunea Europeană, un partener și un aliat strategic al României.

În discuțiile de astăzi am abordat și o problemă stringentă a comunității românești din Regatul Unit pentru că este foarte clar că drepturile românilor trebuie protejate. Sunt convins că vom găsi cele mai bune variante pentru vizele de muncă ale lucrătorilor români”, a precizat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.