Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are COVID-19: De profesie actor, el ar fi luat virusul de la Marcel Pavel

ilie dumitrescu

Toto Dumitrescu (22 de ani), fiul analistului Digi Sport Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află internat la spitalul bucureștean ”Matei Balș” de câteva zile, anunță digisport.ro.

De profesie actor, fiul lui ”Mister” a luat virusul după ce a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost, cu toți, depistați pozitiv și acum se află sub tratament. Potrivit unor surse gândul.ro, Toto ar fi luat virusul de la Marcel Pavel.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era entuziasmat. ”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit.

Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, declara fiul lui Ilie Dumitrescu, potrivit gândul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.