Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Trădare' pentru fanii Real: Casillas s-ar fi cuplat cu o fană Atletico

Twitter
Sara Denez

Iker Casillas (39 de ani), legendarul portar spaniol care a jucat aproape întreaga carieră la Real Madrid, este pus de presa iberică într-o relație de amor cu Sara Denez, o cântăreață care e o susținătoare înfocată a formației Atletico Madrid.

Vezi și: Povestea de viața a medicului care a răscolit România: Nimic fără Dumnezeu și Dumnezeu lucrează prin oameni

În condițiile în care Casillas se află în pragul divorțului cu frumoasa jurnalistă Sara Carbonero, cea cu care s-a iubit mai mult de un deceniu, începând din 2009 (cei doi erau căsătoriți din 2016 și au 2 copii), au început să apară informații privind motivele acestei rupturi neașteptate relatează Ziare.com.

Iar unul dintre aceste motive e artista Sară Denez, despre care se spune că ar fi intrat în grațiile lui "San Iker", așa cum era poreclit legendarul portar de către fanii Realului.

Dacă e adevărat, atunci ar fi o mare dezamăgire pentru susțînătorii "galacticilor", Sară Denez expunându-și în mod deschis pasiunea pentru Atletico, marea rivală din Madrid a Realului.

De altfel, pe rețelele de socializare, Sara s-a pozat deseori în tricoul alb-roșu al echipei antrenate în prezent de Diego Simeone.

Între timp a apărut și o reacție din partea Sarei Denez, care a precizat că toate aceste presupuneri sunt "false". Lucru care nu ascunde însă definitiv ipoteza referitoare la o relație extraconjugală a lui Casillas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.