Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic de COȘMAR în România: două autostrăzi sunt ÎNCHISE

psnews.ro
drum inzapezit

Circulaţia rutieră este închisă, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A3 între municipiul Bucureşti şi Centura Capitalei (km 6+500 - 13) şi pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi (km 64+500 - km 105+500) din cauza poleiului de pe carosabil, anunţă Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citește și: PSD, atac FRONTAL la adresa lui Mugur Isărescu: solicitare IMPERATIVĂ pentru guvernatorul BNR

Potrivit sursei citate, din aceeaşi cauză este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 2B, între localităţile Buzău - C.A. Rosetti - Vizireni (judeţul Buzău) şi pe DN 2C între Costeşti (judeţul Buzău) şi Slobozia (judeţul Ialomiţa). 

Totodată, circulaţia feroviară pe magistrala 900, între staţiile de cale ferată Valea Albă - Drobeta Turnu Severin Marfă, judeţul Mehedinţi, este întreruptă sâmbătă dimineaţă la kilometrul 353, din cauza căderii unui copac pe firul de contact. 

Din cauza ninsorilor şi a viscolului, traficul este întrerupt şi pe DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj. 

Conform comunicatului INFOTRAFIC, se menţin în continuare cele 4 drumuri naţionale cu circulaţia oprită, din diferite cauze, respectiv: 

- DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare; 

- DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare pe timpul iernii; 

- DN12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri. Traficul rutier se desfăşoară pe urmatoarea rută ocolitoare: DN12B km 16+450 - str. Vasile Alecsandri - DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 - 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur; 

- DN67C (Transalpina), închis pentru toate categoriile de autovehicule în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) - Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.