Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui și pe A4, din cauza ceții

ceata

Traficul este îngreunat, miercuri dimineața, pe Autostrada Soarelui și pe A4, Ovidiu-Agigea, din cauza ceții dense, anunță reprezentanții Centrului Infotrafic, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Române, din cauza ceții vizibilitatea pe Autostrada Soarelui a scăzut pe alocuri sub 100 de metri.

Citește și: Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea zilele următoare

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8.00), pe autostrada A2 București – Constanța, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri. Precizăm că, din același motiv, se circulă îngreunat și pe A4 Ovidiu- Agigea”, au transmis polițiștii.

Aceștia le recomandă șoferilor reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers, folosirea corespunzătoare a luminilor, să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara șoselei şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.