Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic intens pe Autostrada București-Pitești și pe Centura Capitalei, anunță Centrul Infotrafic

stiripesurse.ro
trafic

Centrul Infotrafic anunță că marți după-amiaza este aglomerație pe Autostrada București-Pitești, dar și pe Centura Capitalei.

Astfel, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, până în București.

De asemena, din cauza lucrărilor care se efectuează la partea carosabilă și a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localității Mogoșoaia, dar și pe DN 7 (intersecție cu DNCB), în apropierea localității Chitila, scrie Mediafax.ro.

Centrul Infotrafic anunță valori crescute de trafic și în partea nord-vest a Centurii Capitalei, între localitățile Otopeni și Bragadiru.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor de pe teren, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.