Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant de droguri, prins în flagrant când ridica 'marfa'. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile

bihorstiri.ro
politist BCCO

Un tânăr din Timiş a fost arestat preventiv de Tribunalul Alba pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica, de la o firmă de curierat, un colet provenit din Spania care conţinea circa 7,5 kilograme de cannabis.

"În cauză, s-a reţinut faptul că inculpatul a introdus în ţară prin intermediul unei societăţii de coletărie un colet cu ţară de provenienţă Spania, în care erau disimulate drogurile de risc. Acesta a fost prins în flagrant având asupra sa cantitatea de 7,48 kg de canabis, acţiune realizată de împreună cu ofiţerii de poliţie din cadrul BCCO Alba Iulia şi BCCO Timişoara. Asupra inculpatului a fost găsit şi un cântar electronic şi alte bunuri folosite la porţionarea drogurilor", se menţionează într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de către DIICOT- Serviciul Teritorial Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, în urma punerii în aplicare a 5 mandate de percheziţie domiciliară de către ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia şi BCCO Timişoara, au fost descoperite şi ridicate mai multe pungi de dimensiuni reduse care conţineau masă vegetală de culoare verde-oliv cu aspect şi miros specific canabisului, trei telefoane mobile şi alte mijloace de probă necesare soluţionării cauzei.

La rândul său, IPJ Alba a transmis, vineri, că poliţiştii BCCO Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziţii, la persoane din judeţele Timiş şi Arad, bănuite de trafic internaţional de droguri.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, două persoane, iar faţă de un tânăr, de 30 de ani, din judeţul Timiş, a fost luată măsura reţinerii. Ulterior, el a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi al Grupării Mobile de Jandarmi "Glad Voievod" Timişoara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.