Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanţi de droguri prinşi în flagrant într-un club din Mamaia

BCCO
droguri DIICOT

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc şi de mare risc în incinta unui club din staţiunea Mamaia, informează un comunicat transmis joi de Inspectoratul Poliţiei Judeţene Constanţa, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi care încercau să comercializeze droguri au fost depistaţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc şi de mare risc în incinta unui club de noapte din staţiunea Mamaia.

Citește și: Avertizare MAE pentru românii care călătoresc în Spania: Greva personalului companiei IBERIA afectează zborurile de pe aeroporturi

"Asupra bărbaţilor au fost descoperite două grindere, un cântar, o pipă, o punguţă cu canabis, 74 de comprimate de ecstasy, un pliculeţ cu cocaină, două fragmente de comprimate ecstasy şi 110 grame de haşiş. Toate acestea au fost ridicate în vederea continuări cercetărilor", se arată în comunicatul citat. 

Procurorii DIICOT au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pentru de 30 de zile de către Tribunalul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.