Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul a fost deviat prin pădure: Un șofer de ambulanță a ucis un pacient, într-un accident

breaking news ultima ora

O ambulanță privată din Ialomița a fost implicată într-un accident grav în județul Tulcea. O persoană din autospecială a murit în urma impactului violent. Potrivit IPJ Tulcea, accidentul a avut loc marți dimineață. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN22D, între localitățile Măcin și Greci, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că „un bărbat de 54 ani ar fi condus o ambulanță din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul” „În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto”, au transmis polițiștii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta deține permis de conducere, au mai stabilit polițiștii.

Traficul este blocat pe ambele sensuri și se circula pe un drum forestier din apropiere. Anchetatorii au întocmit dosar penal de ucidere din culpă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.