Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar pe ruta Drobeta Turnu Severin-Strehaia a fost reluat, după ce, două zile, circulația a fost blocată din cauza inundațiilor

jurnalul.ro
tren

Traficul feroviar pe ruta Drobeta Turnu Severin -Strehaia a fost reluat, marți seara, după ce timp de aproape două zile circulația a fost blocată din cauza inundațiilor care au afectat calea ferată Igiroasa - Prunișor - Gârnița, informează MEDIAFAX.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că tronsonul de cale ferată Drobeta Turnu Severin -Strehaia a fost redeschis circulației marți, la ora 20.00.

Timp de aproape două zile, circulația trenurilor s a desfășurat cu transbordarea călătorilor cu mijloace auto între Drobeta Turnu Severin și Strehaia, după ce calea ferată, pe segmentul Igiroasa - Prunișor - Gârnița, a fost afectată de inundațiile înregistrate în județul Mehedinți în cursul nopții de duminică.

„Pentru redeschiderea circulației pe zona afectată de viitură au fost necesare lucrări de refacere a terasamentului și de buraj mecanizat pe întregul interval de stații”, au informat reprezentanții CFR.

Din cauza problemelor înregistrate în Mehedinți, două trenuri Interregio, care au plecat duminică după-amiază din Timișoara, respectiv Arad, au ajuns la destinație în Mangalia după peste 30 de ore.

Pentru că nu mai puteau înainta, cele două trenuri au fost cuplate din Drobeta Turnu Severin și au mers pe o rută ocolitoare până la Mangalia, prin Lugoj, Ilia, Simeria, Livezeni, Filiași, Craiova, București-Nord, Mangalia.

Reprezentanții CFR și-au motivat decizia prin faptul că trenurile aveau în componență vagoane de dormit și nu s-a dorit trezirea călătorilor în toiul nopții pentru a-i transborda în alt tren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.