Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier este în continuare oprit pe trei drumuri naționale din cauza inundaţiilor

inundatii bucuresti

Traficul rutier este în continuare oprit pe trei drumuri naționale din județele Covasna, Suceava și Vrancea, din cauza inundaţiilor. Inundațiile au afectat 285 de localități din 35 de județe, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza inundațiilor circulația este întreruptă în judeţul Covasna pe DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava și în judeţul Vrancea, pe DN 2L, în localitatea Soveja.

Sunt și cinci drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: în judeţul Bacău: DJ 116 Pângăreşti - Oituz, DJ 252B Răcătău de Jos - Pînceşti, DJ 117 Poduri - Berzunţi şi DJ 112A Târgu Trotuş - Tuta, iar în judeţul Covasna: DJ 131 intersecție Racoș - Căpeni până la pod Augustin, în apropiere de localitatea Baraolt.

Circulația este îngreunată în judeţul Prahova pe DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina (kilometrul 34+200 de metri), DJ 101S Valea Doftanei - Secăria (kilometrul 1+300 de metri) şi DJ 214, în localitatea Brebu, și în judeţul Suceava, pe DJ 177A, în zona localităţii Doroteia şi DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni.

Citește și: Restricții de circulație pe podul Calafat - Vidin

În ce privește traficul feroviar, circulaţia pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila (judeţul Braşov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat. În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri. În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, a avut loc zilele trecute un eveniment feroviar. Circulaţia trenurilor pe magistrala sus-menţionată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) - Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunța, pe Facebook, că inundațiile au afectat 285 de localități din 35 județe, cele mai dificile situații fiind înregistrate în județele Bacău, Botoșani, Covasna, Neamț, Mureș, Suceava, Teleorman și Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.