Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier este oprit în continuare pe trei drumuri naționale după inundații

IGSU
inundatii Hunedoara

Traficul rutier este oprit, vineri, pe trei drumuri naționale din trei județe, din cauza inundațiilor. Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă în continuare pe raza localităţii Budila după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de ape, informeaz[ Mediafax.

Astfel, circulația este oprită în judeţul Covasna, pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava, pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava și în judeţul Vrancea, pe DN2L, în localitatea Soveja.

Traficul este îngreunat pe trei tronsoane de drum, respectiv în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Neamţ: DN15B, în localitatea Petru Vodă și judeţul Prahova, pe DN1A, în zona localităţii Bărcăneşti.

Centrul Infotrafic al Poliției Române mai anunță că traficul feroviar pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprit în continuare pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă numai trenuri private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.