Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie aviatica. Un elicopter si un avion s-au CIOCNIT in zbor in apropiere de Moscova

Cel puţin opt persoane, dintre care doi copii, au murit în coliziunea dintre un elicopter şi un hidroavion lângă Moscova, au anunţat duminică autorităţile locale, informează agenţiile de presă ruse şi AFP.

Un elicopter Robinson R44 şi un hidroavion Cessna au intrat în coliziune sâmbătă seara, în timp ce survolau lacul artificial Istrinskoe, unde se află o bază de sporturi nautice.

"Până la ora actuală au fost găsite trupurile a opt victime", a declarat Dmitri Pestov, înalt responsabil al Administraţiei regiunii Moscova, pentru agenţia de presă Interfax.

Doi copii se numără printre victime, iar o persoană este în continuare dată dispărută, potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, care a precizat că, în timpul accidentului, elicopterul şi hidroavionul efectuau zboruri de agrement.

Citată de agenţia RIA Novosti, o sursă anonimă din cadrul Agenţiei naţionale de aviaţie a dezvăluit că pilotul hidroavionului nu i-a informat pe controlorii de zbor în legătura cu zborul său.

A fost declanşată o anchetă pentru încălcarea regulilor de securitate aeriană, a subliniat Comitetul de anchetă rus specializat în transporturi.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.