Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie de sărbători: un sucevean a murit după ce și-a montat instalația de Crăciun

lumanare doliu

Un bărbat de 73 de ani din comuna Brodina, județul Suceava, a murit intoxicat cu fum după ce instalația de Crăciun pe care o montase la fereastră a luat foc și a degajat o mare cantitate de fum, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au fost chemați, vineri, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Falcău, comuna Brodina.

Pompierii au descoperit în interiorul casei un bărbat care își pierduse cunoștința după ce s-a intoxicat cu fum, iar medicii nu au mai reușit să îi salveze viața.

„La sosirea pompierilor, locuința era inundată cu fum, iar în interior, pe un pat, se afla proprietarul, în stare de inconștiență. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului, în vârstă de 73 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Pompierii au stabilit că incendiul care a dus la moartea bărbatului a fost provocat de o instalație electrică montată pentru Crăciun, la fereastra încăperii.

„În încăperea respectivă s-a produs un incendiu, cel mai probabil de natură electrică, generat de o instalație de Crăciun montată la fereastră, incendiu care s-a manifestat cu degajări mari de fum și gaze toxice. Au ars elementele plastice ale instalației, tâmplăria din lemn a ferestrei și alte elemente combustibile din zonă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În acest caz și Inspectoratul de Poliție Suceava a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 73 de ani și-a pierdut viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.