Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie fără margini: copilul de zece ani dispărut la Dunăre a fost găsit decedat

pod dunare

Băiatul în vârstă de 10 ani, dat dispărut după ce a plecat la joacă şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsit în Dunăre, la peste doi kilometri distanţă de zona unde a intrat în apă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că echipajul de căutare - salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit, sâmbătă după amiază, trupul copilului înecat în fluviul Dunărea la o distanţă de peste doi kilometri de zona indicată de unde ar fi intrat în apă, relatează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţă, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii au găsit, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului.

Poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii.

De asemenea, băiatul a fost căutat în cursul zilei de vineri de pompieri şi scafandri. Căutările au fost oprite, vineri după amiază, deoarece curenţii erau puternici şi echipajul de scafandri nu se mai putea scufunda. Acestea au fost reluat sâmbătă dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.