Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE feroviară soldată cu cel puțin 15 morți și peste 40 de răniți: Bilanțul ar putea crește, anunță autoritățile din Egipt / VIDEO

Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 40 au fost rănite, miercuri, în coliziunea a două trenuri în provincia Beheira, din nordul Egiptului, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor, citat de agenţia de presă MENA, relatează Reuters şi AFP.

Două vagoane de călători au fost separate de un tren şi au intrat în coliziune cu un tren de marfă, a declarat directorul pentru securitate din provincia Beheira, scrie agerpres.ro.

Citește și: La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

Potrivit AFP, un număr de 30 de ambulanţe au fost trimise imediat la Kom Hamada, localitatea în care s-a produs accidentul, a indicat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Khaled Megahed, care a precizat că victimele au fost transportate la spitale.

Egiptenii reclamă de mult timp faptul că guvernele care s-au succedat la conducerea ţării nu au reuşit să aplice standardele de siguranţă pentru căile ferate. Numeroase accidente au accentuat în continuare nemulţumirea populaţiei faţă de starea precară a reţelei de transport feroviar.

Citește și: ALEȘII au decis! Încă o ZI LIBERĂ pentru români! Când va fi ea

Acest accident survine la jumătate de an după ciocnirea a două trenuri, în apropiere de oraşul egiptean Alexandria, incident în care şi-au pierdut viaţa 42 de persoane şi peste 100 au fost rănite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.