Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Toate cele 66 de persoane aflate la bordul avionului prăbuşit în Iran au murit

www.mirror.co.uk
avion

UPDATE Toate cele 66 de persoane aflate la bordul avionului prăbuşit în Iran au murit, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei Aseman, informează AFP.

"După căutări în zona în care s-a prăbuşit avionul, am fost informaţi că toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa", a precizat Mohammad Tabatabai.

 

UPDATE Şaizeci şi şase de persoane se aflau la bordului avionului prăbuşit în regiunea Semirom, din Iran, care asigura o legătură între Teheran şi Yasouj (sud-vest), informează BBC.

60 de pasageri, doi agenţi de securitate, doi însoţitori de zbor, pilotul şi copilotul se aflau la bordul avionului ATR 72-500, al Aseman Airlines.

Avionul plecase de la Teheran spre Yasouj (sud-vest).

Oficialii din Semirom au anunţat că intervenţiile la faţa locului sunt îngreunate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

 

Un avion care asigura o cursă internă în Iran s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în sud-vestul ţării având peste 50 de pasageri la bord, a anunţat presa locală citată de AFP.

Avionul, care asigura legătura între Teheran şi Yasouj (sud-vest), "s-a prăbuşit în regiunea Samirom" (la circa 480 km sud de Teheran).

"Toate serviciile de urgenţă sunt în alertă", au anunţat agenţiile Isna şi Fars, citându-l pe Pirhossein Koolovand, şeful serviciului naţional de intervenţie, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.