Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în lumea medicală! Un tânăr ginecolog a murit la doar 31 de ani după ce s-a înecat într-un lac de acumulare

doliu lumanare

Tragedie în lumea medicală. Un tânăr ginecolog a murit la doar 31 de ani după ce s-a înecat

Medicul Alin Popescu, un medic ginecolog de la Spitalul județean de urgență din Deva, a murit după ce s-a înecat în apele unui lac de acumulare, la doar 15 metri de mal.

Pompierii Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din Hunedoara, Arad și Caraș-Severin și scafandrii au fost mobilizați, de duminică după-amiază (23 iulie 2023), pentru a găsi trupul neînsuflețit al medicului Alin Popescu. Bărbatul în vârstă de 31 de ani s-a înecat în apele lacului Gozna din Munții Semenic, anunță adevarul.ro.

Înghițit de ape

Apropiații săi, cu care tânărul a plecat duminică, din Timișoara, pentru a se relaxa pe malul lacului de acumulare din județul Caraș-Severin au observat dispariția medicului, după ce acesta intrase în lac, și au sunat la 112.

„Duminică, 23 iulie, în jurul orei 16:00, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat în lacul Văliug (la ponton Casa Baraj). La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. Până la această oră, persoana nu a fost găsită. Echipajul de pompieri continuă căutările cu barca la suprafața apei. În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate Arad și Hunedoara“, informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Caraș-Severin.

Pentru scoaterea trupului său din ape au fost solicitate și echipajele de scafandri. Potrivit polițiștilor, tânărul fusese văzut intrând în lac, din zona unui ponton, pentru a înota. Înainte de a fi observată dispariția lui, acesta se afla la circa 15 metri de mal.â

Mesaje de condoleanțe

Alin Popescu a lucrat ca medic ginecolog la Spitalul județean de Urgență din Deva. Cadre medicale din Hunedoara și Orăștie, foști colegi ai tânărului, au transmis mesaje de condoleanțe.

„Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu. Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră”, a anunțat CarollMed – Hunedoara.

„Cu adâncă tristețe în suflet, în numele colectivului Compartiment Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal Orăștie, anunț trecerea în neființă a celui care a fost Dr. Alin Popescu. A fost pentru noi un coleg minunat, un tânăr medic ce promitea extrem de mult și cu care ne mândream”, a transmis medicul Lucian Bârlea, de la spitalul din Orăștie.

Lacul de acumulare Gozna din Munții Semenic

Lacul de acumulare Gozna se află în județul Caraș-Severin, pe râul Bârzava, în amonte de localitatea Văliug.

A primit denumirea de vârful Piatra Goznei, aflat la 1.447 metri altitudine, în Munții Semenic. Atrage mii de turiști vara, însă de-a lungul timpului apele sale au făcut numeroase victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.