Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie pe un drum din Giurgiu: O femeie a murit, iar soțul ei și cei trei copii au ajuns în stare gravă la spital în urma unui grav accident rutier

accident plevnei

Șoferul care a provocat accidentul din Giurgiu, în urma căruia o femeie a murit vineri seara, era băut. Potrivit IPJ Giurgiu, acesta avea 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 46 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Giurgiu, mașina condusă de bărbatul de 46 de ani a intrat într-un copac la intrare în localitatea Tomulești.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul altor preocupări și a consumului de alcool, a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un copac aflat pe marginea șoselei”, au transmis reprezentanții Poliției Giurgiu.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE

Potrivit acestora, bărbatul a fost testat cu alcooltestul, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Reprezentanții Poliției susțin că în urma accidentului o femeie de 44 de ani, pasager în mașină, a murit, iar trei copii 7, 9 și 14 ani au suferit atacuri de panică.

Anterior, ISU Giurgiu anunțase că cei trei copii și șoferul mașinii au suferit politraumatisme și vor fi transportați la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Potrivit unor surse locale, femeia care a murit este mama celor trei copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.