Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie - Un avion s-a prăbușit în Ontario; au fost înregistrate decese / FOTO

breaking news

Poliția din orașul canadian Kingston, din regiunea Ontario, a anunțat prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în seara zilei de miercuri, într-o zonă împădurită de la periferia orașului, provocând decese la nivelul echipajului de zbor, relatează site-ul postului ABC News, potrivit Mediafax.

Autoritățile au anunțat incidentul prin intermediul unei postări pe Twitter, miercuri noaptea, informând că aeronava a fost localizată, iar zona a fost securizată. Conform comunicatului, reprezentanți din cadrul Transport Canada sunt așteptați să înceapă ancheta privind cauzele producerii accidentului.

Citește și: Ministerele sacrificate de Guvernul Orban la rectificarea bugetară! De unde se taie pentru a se face față cheltuielilor curente

Ofițerul de poliție Ash Gutheinz a informat că avionul s-a prăbușit în perioada cinei, miercuri, și că rezidenții din regiune nu au fost expuși niciunui risc. Până în acest moment, informații legate de numărul victimelor nu au fost transmise. De asemenea, nu este cunoscut dacă aeronava era una privată, sau aparținând unei companii publice de transport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.