Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragerea la sorți a grupelor turneului final al EURO U21 va avea loc în octombrie la București

frf

Tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului European Under 21 va avea loc la București, pe 18 octombrie, a anunțat miercuri Federația Română de Fotbal (FRF).

Turneul final al Campionatului European Under 21 va fi organizat în România în două orașe, Cluj-Napoca și București, fiecare urmând a fi gazda unei grupe. Competiția se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.

Stadioanele din România care vor găzdui meciuri sunt Steaua și Giulești din București, „Dr. Constantin Rădulescu” și Cluj Arena din Cluj-Napoca. Meciul de deschidere va avea loc în România, iar ultimul act al competiției se va desfășura în Georgia.

În 18 octombrie, de la ora 19.00, la Ateneul Român din București va avea loc tragerea la sorți a grupelor. Echipele participante la turneul final sunt România și Georgia, țări gazdă, Norvegia, Germania, Spania, Portugalia, Țările de Jos, Elveția, Italia, Anglia, Franța, Belgia, Ucraina, Cehia, Danemarca și Israel.

Cele 16 echipe naționale vor fi împărțite în 4 grupe. Primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală.

FRF anunță că ediția din 2023 va stabili și echipele calificate la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Fiind gazdă, Franța este deja calificată, iar celelalte trei locuri disponibile pentru Europa vor fi completate cu primele trei clasate la turneul final din vara viitoare, exceptând reprezentativa Franței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.