Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a aflat care-i norocul lui Klaus Iohannis: 'Vă pot spune ce am avut eu în primii trei ani, inundaţii, nenorociri'

iohannis basescu

Senatorul Traian Băsescu, preşedintele PMP, apreciază că şeful statului "are noroc", având în vedere boomul economic care se înregistrează în Europa, dar are şi o responsabilitate uriaşă în privinţa poziţionării României în interiorul UE în perioada următoare.

"Vă pot spune ce am avut eu în primii trei ani, inundaţii, nenorociri, Iohannis are noroc, e perioadă de boom economic în Europa. Ce mai, e într-o situaţie fericită. Însă, el are o uriaşă responsabilitate cu poziţionarea României în interiorul Uniunii Europene. Acum, când se fac, din nou, cărţile, eu mă duc la Bruxelles să aflu cum urmează să se facă", a declarat Traian Băsescu luni seară, la TVR1, referitor la un bilanţ al celor trei ani de mandat de până acum ca preşedinte al lui Klaus Iohannis, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un cunoscut jurnalist român, UMILIT! Solicitarea pe care i-o face unui ministru din Guvernul Tudose

Fiind întrebat dacă România este în "cărţile" care se fac la nivelul UE sau dacă poate fi, fostul şef al statului a spus: "Da, dacă ştim, şi ar trebui să ştie la ora asta, şi dacă vrem".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.