Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a făcut SHOW la România TV: PSD ia 0.5% cu Mihai Gâdea la prezidențiale. El e bun când vorbește singur. Mă ofer să-l antrenez eu

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că, dacă social democrații vor merge pe varianta Mihai Gâdea la prezidențiale, nu vor avea nicio șansă. Totodată Băsescu acuză că a scăzut mult nivelul de exigență, dacă se vorbește de asemenea candidați.

"Mi-ați pus în față un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă și-l ia ca și candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio șansă să fie președintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigență la prezidențiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soțul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Președinția României", a declarat Traian băsescu, la România TV.

Acesta a mai spus că Gâdea "e vulnerabil dacă îl bușește cineva. el e tare dacă vorbește singur. (...) Trebuie să faci și acte de binefacere.Dacă vrea să candideze, îl pot lua să îl antrenez câteva săptămâni".

Citește și: ȘOCANT - Gabriela Firea și Traian Băsescu, la România TV: Nu mi-e frică de gura dvs. spurcată! / S-ar putea să vă demonstrez că nu sunt bătrân! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.