Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a trasat noi ordine în Mișcarea Populară: Ce trebuie să facă oamenii săi

basescu

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută în oraşul Bocşa, că obiectivul acestei formaţiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obţinerea a 10-12% din voturile electoratului.

'Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obţinem un 10-12% la nivel naţional, pentru că vom avea judeţe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureş, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie naţională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obţinem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Şi cu această ocazie, să creăm şi acel nou partid, care să conteze", a afirmat Băsescu.

Citește și: DNA face un anunț de ULTIMĂ ORĂ după decizia CCR referitoare la interceptările SRI

Potrivit lui Traian Băsescu, PNL este destul de scindat în prezent şi chiar dacă nu a fost sesizat de presă, există o mişcare de transfer de PDL-işti către Mişcarea Populară, fie că e vorba de primari, fie de consilieri.

'Există acest fenomen, care cred că se va accelera. Şi ca să fiu sincer, chiar sper acest lucru. Şi venirea mea aici e tot un semnal în acest sens', a mai afirmat Traian Băsescu, care a anunţat miercuri, la Bocşa, că primarul liberal al oraşului, Eugen Cismăneanţu, va candida pentru un nou mandat din partea MP, informează agerpres.ro

Citește și: EXPLICAȚII de la CCR: Decizia afectează dosarele pe rol! Toți marii 'grei' scapă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.