Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac la adresa primarului Cherecheș: Un ticălos

Traian Basescu audiat la ICCJ

Traian Băsescu nu este de acord cu candidatul la primăria din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a reușit să candideze și să obțină victoria. În privința acestui lucru, fostul șef al statului i-a transmis lui Cătălin Cherecheș, prin intermediul contului său de Facebook, că este un ticălos și că ar trebui să-și retragă candidatura înainte de validarea alegerilor.

"Cherecheş este un ticălos!

Sunt împotriva arestărilor preventive inutile, mai ales atunci cînd acestea sunt făcute în urma unor denunţuri care pot fi delaţiuni fără probe sau pentru fapte dezvăluite de mafioţi care pentru a rămâne cu banii şi libertatea, fac denunţuri adesea stimulate de diverse instituţii, pentru fapte imaginare sau poate reale, dar petrecute cu mulţi ani în urmă", a transmis Traian Băsescu.

Elena Udrea, despre Iohannis: Ar trebui să vorbească și mai puțin

Fostul președinte l-a îndemnat pe Cherecheș să-și retragă candidatura, pentru a da "băimărenilor șansa să nu fi votat un infractor".

"Dar Cherecheş, reales în funcţia de primar de Baia Mare, a fost prins în flagrant luând mită. Dacă ar fi avut o urmă de bun simţ şi-ar fi retras candidatura înainte de ziua votului. N-a făcut-o. Dacă ar fi avut urma de decenţă ar fi notificat BEC că îşi retrage candidatura înainte de validarea alegerilor. Ar fi dat băimărenilor şansa să nu fie cei care au votat un infractor prins în flagrant, luând mită. La Cherecheş arestarea preventivă era justificată", a scris fostul șef al statului.

Cătălin Cherecheş, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, a obţinut un nou mandat, fiind votat de 70% dintre cetăţenii prezenţia la urne, chiar dacă edilul se află din 28 aprilie aprilie în arest preventiv în dosarul în care DNA îl acuză de luare de mită în firmă continuată. Cherecheş a acordat un interviu în arest în care a făcut apel la adversarii politici să colaboreze pentru binele municipiului.

"Le mulțumesc jurnaliștilor și oamenilor politici care au exprimat diverse opinii ieri, după terminarea votului, inclusiv fostului președinte Traian Băsescu, le mulțumesc și celorlalți care știu ce înseamnă să fii neîndreptățit, pentru că suntem într-o țară care încet încet se așază și se așază și cu astfel de lucruri care nu întotdeauna sunt ortodoxe. Întotdeauna există o rețetă notorie deja, să găsești un individ cu probleme de natură penală, dispus să facă un denunț sau care să îți creeze o astfel de înscenare", a mai declarat Cherecheş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.