Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac la servicii: Mihai Răzvan Ungureanu e cap de listă

Traian Basescu

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, îşi continuă războiul cu serviciile secrete. Acesta lansează un atac fără precedent la adresa acestora.

"În timpul meu serviciile secrete au fost extrem de loiale în îndeplinirea obiectivelor pe care eu le-am avut ca preşedinte, cum ar fi NATO. Eu pot să spun că nu am fost, însă, sesizat, deşi familia Bercea îl sufoca pe fratele meu. E tot ce reproşez. Despre Hexi Pharma am spus că nu am primit vreo informare că diluează dezifectanţii. Dar între mine şi serviciile secrete au fost controverse consistente în timpul mandatelor.

Tot timpul mi-am dat seama că se întâmplă lucruri necurate în ţara asta. Şi în anul al 10-lea de mandat îţi dai seama de lucruri de care nu ţi-ai dat seama în primul an. Lucruri necurate erau semnalate zi de zi în presă. Ştiam asta şi înainte să ajung preşedinte. Campania mea a fost cu "ţepe în Piaţa Victoriei" şi cu "JAFO". Marea problemă e care sunt mijloacele să demonstrezi acele lucruri. Şi nu tu, ca preşedinte, ci cu instituţiile statului. Câţi ani îţi trebuie să scoţi justiţia şi serviciile de informaţii de sub influenţa politicului? SIE să nu mai fie utilizat pentru a plasa diplomaţi în străinătate... clientelă? Am reuşit! SRI nu l-am lăsat sub control politic, garantat, deşi l-am găsit pe şeful SRI umblând cu maşină de la Sorin Ovidiu Vîntu.", a tunat Băsescu la RTV.

Acesta nu s-a oprit aici. Şeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu a fost luat la ţintă de fostul şef al statului. "Mihai Răzvan Ungureanu nu va fi ales niciodată. El poate fi numit. Nu poate aduna voturi, e bun să fie numit. E un băiat echipat intelectual, cu o cultură generală vastă, însă e acelaşi tip ca Predoiu. Sunt oameni valoroşi, dar ei trebuie numiţi, nu aleşi.", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.