Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre votul în cazul Elena Udrea

baseb1

Traian Băsescu este de părere că deputații nu au încurcat votul în cazul Elenei Udrea, ci au fost împotriva arestării, deoarece ”au crezut că e prea mult”.

"Nu poți să confunzi urnele. E simplu. Eu cred că au fost parlamentari care au plecat cu bilele. În niciun caz nu a fost confuzie. Cred că a fost altceva. Probabil că majoritatea a crezut că e prea mult. Dacă ar fi fost a doua oară probabil că o executau fără să clipească. Cred că s-au uitat și la celălat aspect, că e femeie. Să fii la cea de-a treia judecată e mult", a declarat fostul președinte în cadrul unui interviu televizat la B1Tv.

Traian Băsescu mai crede că urmărirea penală nu trebuie avizată de Parlament, pentru a se evita abuzurile.

Totodată, fostul președinte a vorbit despre premierul Victor Ponta, despre lipsa de experiență a lui Klaus Iohannis și despre ce vrea să facă în calitate de președinte al Mișcării Populare.

"Dacă Ponta nu credea că e bine să încerce să discredireze președintele ajungea președinte, dar așa și-a ratat șansa. Pentru că a crezut că e bine să se bată cu președintele a ratat. Nici mie nu mi-a făcut bine, dar el și-a nărut șansa de a deveni președinte. Va pierde și disputa cu Iohannis. El mai are 4 ani în față,  Ponta are niște alegeri. Președintele e mai stabil decât el", a declarat Băsescu.

Fostul președinte a subliniat ideea că vrea să lase în urmă un altfel de partid, pentru că a recunoscut că modul în care s-a făcut politică în perioada tranziției nu a fost mereu cel mai ”corect”, dar așa s-a învățat din greșeli și acum e nevoie de o construcție nouă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.