Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: 'Diana Șoșoacă simpatizează Moscova din sinceritate, marea problemă e cu cei care se dau mari democrați'

Traian Băsescu

„Diana Șoșoacă simpatizează Moscova din sinceritatea, marea problemă e cu cei care se dau mari democrați”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, marți seară, la Digi24.

„Au trecut 20 de ani cu doi președinți de dreapta. Păi i-aș ruga pe oamenii ăștia să se uite la România de acum 20 de ani și la România de acum. Și-a triplat PIB-ul această Românie pe care o consideră ei o Românie ratată de președinții de dreapta. De fapt, aici este ceea ce se numește propaganda mincinoasă, insiduoasă. Tot oamenii ăștia, care spun că România a pierdut 20 de ani cu doi președinți de dreapta, sunt cei care nu spun că România cu un președinte de stânga a avut parte de acuzații de genocid, a avut parte de mineriade, a avut parte de toate abuzurile cu putință împotriva celor care manifestau pentru democrație. Ăsta a fost președintele de stânga pe care ei spun că e bun, ăia de dreapta care au stimulat consolidarea justiției, au îndepărtat din jurul justiției grupurile de influență care făceau din decizia judecătorului o chestiune aranjată. De fapt asta îi doare cel mai tare. Eu nu pot să înțeleg pe unu care se dă mare analist și spune că România a pierdut 20 de ani. Da, măi, i-a câștigat când ați avut mineriade, când ați bătut studenții în Piața Universității, atunci când s-a tras în populație după fuga lui Ceaușescu. Atunci România a câștigat, domnule analist, și de asemenea spune că nu avem justiție. Păi, băi frate, adu-ți aminte cum aplaudai când DNA-ul făcea spectacol. (...) Păi cine a încurajat-o pe Kovesi să facă spectacole? Eu sau voi din presă care mediatizați excesiv oameni cu cătușe, erați instrumentele spectacolului? Cine a făcut lucrurile astea, eu, că am fost președinte? Nu! Dimpotrivă”, a dezvoltat Traian Băsescu în interviul acordat la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.