Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, discurs SAVUROS și EXPLOZIV în Parlament: au râs și PSD-iștii de propriul Guvern

basescu parlament

Fostul președinte Traian Băsescu a avut un discurs savuros în Parlament, atât de savuros încât până și cei de la PSD au râs, în ciuda faptului că Traian Băsescu le mitralia Guvernul. Băsescu s-a întrebat dacă miniștrii precum Dănuț Andrușcă sau Valentin Popa vor putea să asigure conducerea Consiliilor din care vor face parte, având în vedere că România va prelua președinția UE de la 1 ianuarie 2019.

”Am să vă vorbesc despre viitorul apropiat, ceea ce explică nevpia ca acest Guvern să fie înlăturat.

Dacă nu cade prin moțiune, bine ar fi să îl dați joi dumneavoastră. De la 1 ianurie România intră în TRIO, iar Viorica Dăncilă va sta la aceeași masă cu cancelarul Austriei și al Germaniei.

Credeți că doamna Dăncilă va putea să stea alături de cancelarul austriac și să discute problema Brexit? Dar despre proiectele strategice ale UE credeți că va putea aibă vreo idee?

Dacă de la 1 iulie doamna Dăncilă intră în scenaă, de la 1 ianuarie 2019 intră tot Guvernul. După cum știți, Consiliul Uniunii Europene are 10 Consilii, care sunt conduse de miniștrii din Guvernul țării care asigură președinția.

Am să vă dau un exemplu: Consiliul UE pentru Transporturi. Cum va face față domnul Șova să vorbească despre problemele de infrastuctură ale UE, din moment ce el nu a fost în stare să construiască un kilometru de autostradă în România.

Mai avem Consiliul Economic. Vi-l imaginați pe Dănuț Andrușcă în capul mesei cu toți miniștrii UE vorbind despre problemele economice ale Uniunii Europene.

Vă mai spun un Consiliu: Consiliul pe Educație. Cum credeți că îl va prezida ministrul ”pamblică”, când el nu este în stare să rezolve problemele din România.

Opoziției îi va fi foarte greu să treacă moțiunea de cenzură, poate doar cu salvatorul Ponta.

Stimați PSD-iști, dați-vă singuri Guvernul jos, că voi puteți să o faceți și puneți un Guvern cu care să nu ne facem de râs. O astfel de șansă vine o dată la 14 ani și dacă ne facem de râs acum, cu exemplarele din Guvern, așșa vom rămâne timp de 14 ani”, a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.