Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu face dezvăluiri din dosarul fratelui său: Ce s-a întâmplat în sala de judecată

hotnews.ro
basescu

Traian Băsescu face noi dezvăluiri din dosarul fratelui său. Fostul şef al statului vorbeşte despre problemele din sala de judecată şi o ameninţă pe procuroarea de caz.

Citeşte şi: Ce decizii au fost luate în ședința de Guvern din 8 iunie

"Azi la Constanţa unde se judeca dosarul fratelui meu, procuroarea DNA a spus că Traian şi Mircea Băsescu puteau avea influenţă asupra Curtea de Apel Craiova. Nici măcar ruşine nu mai există în ţara asta. Asemenea afirmaţii la nivelul unui procuror. O să sesizez CSM-ul. Cum să avem influenţă la Curtea de Apel Craiova? Nu am spus niciunui jduecător din România vreodată vedeţi ce faceţi cu dosarul ăla. M-a revoltat un lucru şi fratele meu a protestat că eu aş fi putut influenţa magistraţii. Această procuroare nu are nimic în comun cu ideea separării puterilor în stat.", a dezvăluit fostul preşedinte.

Citeşte şi: Teodor Stolojan a identificat cine NU este de vină pentru eşecul PNL

Acesta a lansat şi un atac extrem de dur la adresa Laurei Codruţa Kovesi, dar nu a ocolit-o nici pe Livia Stanciu. "E foarte grav. Două doamne se bagă cu picioarele în politică. Doamna Livia Stanciu şi doamna Laura Codruţa Kovesi. Doamna Stanciu nu are voie să spună că nu trebuie respecta prezumţia de nevinovăţie. O să avem mari probleme la CEDO. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să fie sfântă. Am ajuns la stadiul în care liderii justiţiei îşi permit mult prea mult.", a spus Băsescu la RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.