Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: Florin Cîţu nu are nicio șansă să facă majoritate, este catastrofală alegerea făcută de Klaus Iohannis

basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că șeful statului a făcut o propunere „dezastruoasă” de premier în persoana lui Florin Cîţu pentru că liberalul nu are nicio șansă să facă majoritate.

  • „Din punct de vedere al economistului, alegerea preşedintelui a fost excepţională, a ales un economist excelent. Din punct de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, alegerea preşedintelui este catastrofală. Cîţu nu va reuşi să pună cap la cap o construcţie politică, care să dea României un guvern stabil. (...) În primul rând, a fost unul din adversarii cei mai acerbi ai PSD, adesea explicând calificat care este dezastrul guvernării PSD, ceea ce PSD-ul nu recunoaşte şi ceea ce PSD-ul este obişnuit să sancţioneze. PSD-ului, când îi spui că face greşeli, erori, el de regulă nu se uită să vadă ce a făcut, ci încearcă să se răzbune pe cel care i-a spus-o. Deci, Cîţu nu are nicio şansă să facă o majoritate în care să atragă şi PSD sau chiar Pro România
  • PMP-ul, cu certitudine, va face ce a făcut şi la Guvernul Orban II: va vota, dacă va avea ocazia, va vota Guvernul Cîţu”, a declarat Traian Băsescu, vineri, la RFI.

Citește și: Echipa lui Florin Cîțu: cine vine, cine pleacă / SURSE .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.