Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi face praf pe Tăriceanu şi Victor Ponta: Cum i-a atacat fostul preşedinte

basescu tariceanu

Traian Băsescu îi răspunde dur preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta spusese că fostul preşedinte a plecat cu dosare de la Cotroceni prin care îşi negociază acum libertatea. Băsescu l-a ironizat pe Tăriceanu, dar nu l-a iertat nici pe celălalt mare duşman al său, Victor Ponta.

"De acum doi ani mi-am dat seama că Tăriceanu e un gaga. Stătea el acolo pe un pod nou... Eu nu am plecat cu dosare de la Cotroceni, dar le am în cap. Afirmaţia lui Tăriceanu nu se referă la ce am eu în cap, ci că am plecat cu dosare de acolo. Asta e o prostie. Cum să plec eu cu dosare de acolo? Să faci astfel de afirmaţii...E un Tăriceanu disperat. Ăsta e Tăriceanu. Pentru el toată viaţa e o negociere. Aşa a fost mereu în politică. Eu am creat PMP pentru a fi a treia forţă politică. Tăriceanu e un politician experimentat, dar fără prea multă inteligenţă. Aşa e şi Victor Ponta.", a tunat Băsescu la RTV.

Fostul preşedinte şi-a continuat războiul şi cu cei de la SRI şi DNA. "A pornit o campanie şi e în plină desfăşurare. Din 2015 cu arestări brutale. Nu de către judecători, ci de către procurori. Toată această campanie a fost pusă la cale de cei în funcţii. Domnul general Coldea şi pusă în execuţie de doamna Kovesi. Au şi suport mediatic al presei arondate.

Realitatea este că justiţia şi instituţiile de forţă au făcut progrese în mandatele mele. După ce au fost independente politici nu au trecut la celălalt nivel. S-au lovit de prag.", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.