Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl ironizează pe Liviu Dragnea și îl numește 'obosit': 'Astea sunt prostii! E imposibil de realizat'

basescu dragnea

Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut.

Traian Băsescu spune că plângerea este sortită eșecului. În plus, fostul președinte l-a ironizat pe liderul PSD, pe care l-a numit ”obosit”.

Citește și: Umilință totală pentru Mircea Badea! Marian Godină râde de Mircea Badea, după ce vedeta Antena 3 a fost bătută în mall

”Astea sunt prostii. Care-i fapta penală pe care a făcut-o preşedintele? Unde-i înalta trădare? Nu ştie definiţia acuzaţiei pe care o face. S-a politizat prea mult tot, ăsta-i adevărul. Chiar această declaraţie a lui Dragnea este una politică, profund politică şi imposibil de realizat, ar râde orice procuror care primeşte o asemenea plângere. Ei de fapt îl copiază pe Ludovic Orban care a făcut şi el o trăsnaie din asta, chiar a făcut-o împotriva premierului, cu acuzaţii de înaltă trădare ca şi cum se duce cineva să vândă codurile de la lansarea rachetelor de la Deveselu. (...) Până la urmă orice discuţie la nivel înalt sau la cel mai înalt nivel, când e vorba de preşedinte şi premier, este o discuţie permisă, nimeni nu-i poate cenzura abordările. Cred că Dragnea după ce şi-a făcut concediul a venit mai obosit decât a plecat dacă spune asemenea prostii. (...)Nu, dar după ce prostii spune, pare obosit tare.”, a declarat Traian Băsescu.

În decembrie 2018, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

În replică, președintele Klaus Iohannis a declarat că plângerea de înaltă trădare anunţată de Liviu Dragnea este ”o fantezie a pesediştilor”, un demers politicianist care este sortit eşecului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.