Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, în instanță: Colonelul Tudor m-a pus în dificultate. Am fost băgat în arest șapte zile

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi, în procesul de la Curtea de Apel Bucuresti, unde CNSAS il acuza că a colaborat cu Securitatea, că a avut probleme cu colonelul Tudor care apare în notele scrise de fostul şef al statului cu pseudonimul 'Petrov'.

„În discuțiile cu acest Tudor am fost în dificultate. Mă întreba de lucruri petrecute cu un an doi înainte, evenimente proaspete, nu mă puteam scuza ca nu știu pentru ca era recent. Ofițerul de contrainformații știa ceva. Mai ales că noi nu ne-am ascuns. Când am revenit într-o vara cu Mircea ne-am angajat pe litoral. Nu ne-am ascuns pentru ca nu aveam interdicție la asa ceva. Criteriile erau asa. Eu aveam o greutate legată de un incident și un coleg. Ghinionul a făcut ca neraportarea mea despre niște colegi neajunși in institut sa iasa la iveală după ce unul dintre cei ce nu au venit a căzut în cap pe undeva. Am fost băgat în arest șapte zile pentru neraportare. În fața colonelului eram pentru a doua oară în fața faptei de a fi ascuns ceva. Am încercat sa ma protejeze si pe mine. Dacă acel colonel știa ceva ce știam si eu si știa că eu știu, aveam din nou probleme pentru ca mințeam. Am spus tot ce a dorit să știe. Nu spuneam chestiuni foarte mărunte gen când ascult Phoenix. Dar imi doream nici sa nu am probleme din nou.

Afirmația lui Cornel Dimitriu părea hilară. Ca fugi cu o femeie bogata găsită în vreun port. În port găsești alte femei dar nu femei bogate. Nu am crezut vreodată că fuge spontan in vreun port. Părăsirea navei se pedepsea cu amendă penală sau până la doi ani de închisoare. Regimul democratic a amplificat aceste sancțiuni. După revoluție aceeași fapta era pedepsită cu până la trei ani”, a zis Băsescu.

VEZI AICI LIVETEXT toate declaratiile facute de Basescu si tot ce intampla in sala de judecata.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.